Connect with us
Publicitate

AIUD

Bărbat din Aiud, REȚINUT de polițiști. A bătut două persoane, într-un local din oraș. Una dintre victime, în stare gravă la spital

Publicat

Un bărbat de 37 de ani din Aiud a fost reținut de polițiști după ce a bătut două persoane, într-un local din municipiu. Acesta avea interdicție de a intra în localuri publice în care se consumă băuturi alcoolice. Una dintre victime, un bărbat din municipiu, a fost suferit leziuni grave, fiind internat în spital.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 august 2022, polițiștii din Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din Aiud, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe, distrugere și neexecutarea sancțiunilor penale.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 19/20 august 2022, ar fi încălcat interdicția de a intra în localuri publice în care se consumă băuturi alcoolice, dispusă împotriva sa printr-o sentință penală și s-ar fi deplasat la un local public din Aiud unde, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi agresat două persoane, iar uneia i-ar fi distrus telefonul mobil.

Una dintre victime, un bărbat de 37 de ani, din Aiud, a suferit leziuni grave, la un picior și a rămas internată.

În cursul zilei de duminică, 21 august, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax