Connect with us
Publicitate

AIUD

Bărbat din Aiud, REȚINUT de polițiști după și-a amenințat și lovit soacra cu un cuțit. Unde l-au prins oamenii legii

Publicat

politie mascati

Un bărbat din Aiud a fost reținut de polițiști după ce si-ar fi amenințat și agresat soacra. Va fi prezentat în fața magistraților.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 ianuarie 2021, în jurul orei 19:00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală au intervenit, pe raza localității Meșcreac, comuna Rădești, de unde, printr-un apel pe 112, o femeie a reclamat faptul că ginerele său a amenințat-o și a agresat-o.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, din Aiud, s-a deplasat la locuința soacrei sale și, fără a avea consimțământul acesteia, a pătruns în locuință unde a amenințat-o cu acte de violență și cu moartea și a lovit-o cu un cuțit, provocându-i o leziune în zona copso-femurală.

După comiterea faptei, bărbatul a fugit, dar a fost prins, la scurt timp, pe un câmp din apropierea râului Mureș, de către polițiștii plecați în căutarea lui.

Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și violare de domiciliu, iar în cursul zilei de azi, 11 ianuarie 2021, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax