Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Aiud, reținut de polițiști pentru înșelăciune. Este cercetat în trei dosare penale. Care este valoarea prejudiciului

Publicat

Un bărbat de 37 de ani din Aiud a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat în trei dosare de înșelăciune.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Aiud au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Aiud, cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiunii de înșelăciune.

De exemplu, bărbatul de 37 de ani i-ar fi cerut, în cursul lunii iunie 2024, unui bărbat de 39 de ani, din localitatea Topolovățu Mare, județul Timiș, să-i transfere suma de 6100 de lei, în vederea achiziționării unei platforme auto. Bărbatul de 39 de ani i-a transferat suma, conform înțelegerii, însă achiziționarea platformei nu s-a concretizat.

Față de bărbatul de 37 de ani, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale într-un număr de trei dosare penale, cu un prejudiciu total de aproximativ 10.000 de lei, pentru săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune, similare celei expuse.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate