Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Aiud, REŢINUT după ce a făcut scandal în două baruri. Supărat că a pierdut bani la jocuri de noroc, a distrus un aparat şi a ameninţat cu un cuţit

Publicat

jocuri de noroc

jocuri de norocUn bărbat de 30 de ani din Aiud a fost reţinut de poliţişti, fiind cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare. Nervos că pierduse 300 de lei la jocuri de noroc, acesta a distrus aparatul la care juca, apoi l-a ameninţat pe administratorul barului şi a făcut exhibiționism, atât în bar cât şi pe stradă. Nu s-a oprit aici. A vrut să intre în alt bar, dar pentru că nu i-a fost permis accesul, a ameninţat personalul cu un cuţit.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au luat măsura reţinerii, joi, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de M.C.O., de 30 de ani, din municipiul Aiud, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri”, ”tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „portul fără drept de obiecte periculoase” şi „ameninţare”, transmite IPJ Alba.

În 7 august, în timp ce se afla  într-un bar din Aiud, a distrus un aparat de jocuri de noroc din cauză că ar fi pierdut suma de 300 de lei.

În aceasta împrejurări, bărbatul l-a ameninţat pe administratorul barului şi a efectuat acte de exhibiționism, atât în bar cât şi pe stradă.

Ulterior, în jurul orei 22.00, M.C.O. s-a deplasat la un alt bar din Aiud unde, pentru că i-a fost refuzat accesul, a ameninţat cu acte de violenţă, folosindu-se de un cuţit.

După comiterea faptelor, bărbatul s-a sustras urmăririi penale, iar în 18 august, a fost depistat de poliţişti, pe raza localităţii Rădeşti.

Faţă de M.C.O a fost luată măsura reţinerii urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax