Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bărbat din Aiud, arestat pentru tâlhărie, după un scandal într-un bar din oraş. I-a furat unui client al localului un lanţ pe care-l purta la gât

Publicat

O altercaţie într-un bar din Aiud a fost urmată de dosar penal pentru un bărbat de 41 de ani din oraş, care a agresat un client al localului şi i-a sustras un lanţ pe care-l avea la gât. Agresorul a fost reţinut.

UPDATE: Instanţa a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a suspectului.

Duminică, 6 aprilie, la ora 19.40, Politia Municipiului Aiud a fost sesizată de către E.B., de 60  de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost identificat autorul infracţiunii, M.E. (41 de ani), din Aiud. Între suspect şi victimă au avut loc unele discuţii în timp ce ambii se aflau într-un local public din oraş. În timpul acelor discuţii, suspectul  i-a rupt victimei lanţul purtat la gât. Omul l-a ridicat şi l-a pus în buzunarul de la pantaloni.

În drum spre casă, a fost din nou abordat de bărbatul de 41 de ani, care l-a îmbrâncit şi i-a sustras lanţul în cauză.

Suspectul M.E. este cercetat de poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunii de “tâlhărie”, fiind reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax