Connect with us
Publicitate

BLAJ

Bărbat din Alba, arestat preventiv. Este suspectat că a întreținut relații sexuale cu o minoră de 11 ani

Publicat

Un bărbat din satul Tăuni, comuna Valea Lungă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind suspect că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de doar 11 ani.

Actele sexuale dintre Marius R.A. în vârstă de 45 de ani și minoră s-ar fi petrecut în locuința bărbatului, potrivit unor surse judiciare din cadrul anchetei.

Aceleași surse susțin că minora a mers de două ori în perioada respectivă în vizită la bărbat. După două luni, mama minorei a descoperit faptele și a raportat situația autorităților.

Pe firul poveștii au intrat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, care au deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru infracțiunea de act sexual cu un minor în formă continuată.

Mai mult, au propus arestarea preventivă a bărbatului, măsură care a fost admisă de Judecătoria Blaj și pusă în aplicare.

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj în dosarul de urmărire penală nr. 423/P/2019. (…), dispune arestarea preventivă pentru perioada de 30 zile, de la 24.05.2019 până la 22.06.2019, inclusiv, a inculpatului: – R. A. MARIUS, pentru săvârşirea infracţiunii de actul sexual cu un minor în formă continuată, (…) Emite mandatul de arestare preventivă nr.8/UP24.05.2019”, se arată în decizia pe scurt a Judecătoriei Blaj.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax