Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba arestat preventiv pentru că ar fi convins o minoră de 13 ani să se prostitueze. I-a spus că o iubește

Publicat

politie mascati

Un bărbat din județul Alba a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la cererea procurorilor DIICOT Alba, fiind cercetat pentru trafic de minori.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, L. N. Ioan, în vârstă de 36 de ani, ar fi ademenit prin metoda ”Lover Boy”, o minoră care în acel moment avea 13 ani și i-ar fi spus acesteia că o iubește.

Odată ademenită, bărbatul a convins-o pe minoră să se prostitueze pe stradă, banii din activitate fiind luați de către el. Activitatea de prostituție s-ar fi desfășurat în județul Alba dar și în alte locații.

”(…) admite propunerea procurorului din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia şi, în consecinţă:(…) dispune arestarea preventivă a inculpatului L. N. Ioan, (…), aflat în Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Alba, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 18.04.2019 până la data de 17.05.2019, inclusiv.” se arată în decizia magistraților de la Tribunalul Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax