Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba care a incendiat o rulotă, plasat la locul infracțiunii cu ajutorul sateliților. Cum l-a ”trădat” cartela SIM

Publicat

Un bărbat din Alba, U.B., a fost trimis în judecată pentru distrugere, după ce procurorii din Blaj au putut proba că acesta a dat foc intenționat unei rulote, dar și unui gard. 

Este vorba despre un incendiu ce s-a produs în urmă cu mai bine de doi ani, dar a ajuns recent pe masa judecătorilor din Blaj. 

În 20 septembrie 2023, dosarul a treccut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, unde magistrații au dispus începerea judecății.

Interesant este faptul că bărbatul a putut fi indicat ca persoana care a produs incendiul pe baza analizelor datelor telefonice.

Anchetatorii au cerut harta frecvenței apelurilor primite/efectuate de pe cartela SIM a bărbatului, pe care o avea în telefon.

Mai mult de atât, analiștii care se ocupă de datele cibernetice au refăcut traseul parcurs de cartela SIM cu numărul pe care îl folosea bărbatul, la data producerii incendiului.

Ce s-a întâmplat mai exact

În linii mari, este vorba despre un caz de distrugere prin incendiere.

U.B., ”la data de 31 ianuarie 2021, în intervalul orar 4.00-5.20, cu intenție, a incendiat rulota și gardul din lemn cu care aceasta era împrejmuia, bunuri aparținând persoanei vătămate, situate în locul <Râpău> din extravilanul satului Sânmiclăuș, cauzând distrugerea în totalitate a rulotei și distrugerea parțială a gardului din lemn”, se arată în motivarea instanței.

La mai bine de doi ani, bărbatul a fost trimis în judecată pentru distrugere, iar dosarul se va judeca pe rolul Judecătoriei Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. UnOarecare

    joi, 21.09.2023 at 12:56

    Ce sateliti l-au tradat pe omu asta? De ce nu spuneti lucrurilor pe nume: antene sau turnuri gsm. Sau nu suna la fel de pompos?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax