Connect with us
Publicitate

AIUD

Bărbat din Alba care nu era de acord cu vaccinarea găinilor, trimis în judecată după ce a amenințat un asistent veterinar

Publicat

Un bărbat din Aiud a fost recent trimis în judecată pentru amenințare. Acesta va fi cercetat pentru o faptă mai veche din 2022, însă o trimitere în judecată a venit abia în 2024.

Victimă în dosar este un asistent veterinar care anunța cetățenii că în comuna respectivă urma să se desfășoare o activitate de vaccinare a păsărilor. 

Dosarul de amenințare a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 9 septembrie 2024.

Beat a scos un briceag și l-a amenintat pe asistentul veterinarului

Incidentul s-a petrecut în data de 25 octombrie 2024. Atunci asistentul se afla pe strada Pandurilor din Măgina și punea pliante în porțile localnicilor, plinate în care anunța că în localitate va urma o sesiune de vaccinare a păsărilor.

În același timp și-a făcut apariția și inculpatul, beat, care l-a întrebat pe asistentul veterinar ce face în comună. După ce acesta i-a explicat ce se va întâmpla, agresorul, Mircea F., a scos din buzunar un briceag.

A început să agite cuțitul în fața asistentului și să strige la el că a ”venit să ia banii oamenilor”, au notat procurorii de caz. Mai mult de atât l-a amenințat pe acesta că îi va tăia gâtul.

Asistentul s-a refugiat în autoturism, iar agresorul a început să lovească cu briceagul în geamul mașinii. În tot acel timp a continuat să îl amenințe pe bărbat cu moartea.

”Dă-te jos că-ți tai grumazul”, striga agresorul la victimă, au mai notat magistrații de caz. Asistentul medical a plecat de la fața locului, însă agresorul și-a continuat amenințările.

Pentru fapta sa, la aproape doi ani distanță, Mircea F., va fi judecat pentru amenințare de către judecătorii din Aiud.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate