Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, condamnat după ce a distrus mai multe aparate de jocuri de noroc. Ce făcea în momentul în care pierdea bani

Publicat

Un bărbat care a distrus trei aparate de jocuri de noroc ale unui bar din Roșia Montană a fost recent condamnat pentru distrugere. Dosarul  a fost judecat de judecătorii din Câmpeni. 

În data de 20 octombrie 2023, magistrații au dat o primă decizie în acest caz. 

Este vorba despre un bărbat care avea obiceiul de a distruge aparatele în momentul în care pierdea sume mai mari de bani. Cazurile de distrugeri ale aparatelor de jocuri de noroc s-au înmulțit în ultima perioadă pe rolul instanțelor din Alba.

În linii mari acestea sunt similare, iar motivul este tot timpul unul: jucătorii pierd sume de bani și se răzbună pe aparate.

Prima faptă de distrugere a avut loc în 16 decembrie 2020. Atunci din cauza faptului că a pierdut o sumă mare de bani, a lovit de doua ori cu pumnul ecranul aparatului, spărgându-l. Imediat după ce a spart ecranul aparatului, acesta a plecat din bar, au notat judecătorii.

Câteva luni mai târziu a urmat a doua distrugere. Mai exact în dimineața zilei de 6 aprilie 2021, după ce a pierdut bani, bărbatul lovește cu ambele mâini aparatul, devine agitat, iar la sfârșit mai lovește ecranul cu un pumn.

A treia fapta pentru care a fost judecat a avut loc în 30 ianuarie 2022. În jurul orei 19.00 în timp ce se juca la aparat camerele de luat vederi au înregistrat cum bărbatul ”loveşte cu mâna dreaptă, ecranul de protecţie al aparatului, spărgându-l. Continuă să se mai joace aproximativ două minute, după care îşi aşează gluga hanoracului pe cap, se întoarce şi părăseşte localul”, se arată în motivarea instanței.

Pentru faptele sale acesta a fost condamnat.

Mai exact a ajuns în fața magistraților pentru distrugere. În data de 20 octombrie a primit o pedeapsă de 3 ( trei) luni şi 10 (zece) zile închisoare cu suspendare.

De asemenea a mai fost obligat la plata a 6000 de lei pentru distrugerile cauzate.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax