Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, condamnat la închisoare cu SUSPENDARE pentru agresiune sexuală asupra unei femei

Publicat

agresiune

Un bărbat din Alba care a agresat sexual o femeie, pe malul unui râu, a fost condamnat la închisoare cu suspendare, de magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

Mai mult a fost obligat să presteze muncă în folosul comunității, în două instituții din județul Alba.

Fapta pentru care P.I., a fost condamnat s-a petrecut în 19 mai 2019, iar o primă sentință a fost dată de Judecătoria Alba Iulia, aproape un an mai târziu, în 9 martie.

Ce s-a întâmplat

Potrivit rechizitoriului prin care procurorii l-au trimis în judecată, ”în data de 19 mai 2019, în jurul orei 17:00, pe raza localităţii Poiana Galdei, pe marginea râului, inculpatul P.I. s-a apropiat de persoana vătămată (…), a prins-o de mâini, a doborât-o la pământ, deşi victima a opus rezistenţă şi, în timp ce o ţinea de mâini, inculpatul s-a urcat peste aceasta şi a pipăit-o, punându-i mâna între picioare, în zona intimă.

CITEȘTE ȘI: Suspect de agresiune sexuală din Alba, trimis în judecată. A atacat o femeie pe marginea unui râu

Persoana vătămată s-a zbătut, a reuşit să îşi elibereze o mână şi să îl prindă cu mâna de gât pe inculpat, zgâriindu-l, şi astfel a reuşit să scape şi să fugă de la locul faptei, inculpatul cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medicale”, se arată în documentul citat.

Sentința la Judecătoria Alba Iulia

La Judecatoria Alba Iulia, magistrații l-au condamnat pe bărbat la 2 ani de închisoare cu suspendare. De asemenea, instanța l-a condamnat la prestarea a 80 de zile de muncă în folosul comunității la Primăria com Galda de Jos sau de Centrul de Cultură „Augustin Bena”.

Victima sa nu s-a constituit parte civilă și nu a avut pretenții.

Sentința de la Judecătoria Alba Iulia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia în termen de 10 zile de la comunicare.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Anca

    marți, 10.03.2020 at 14:45

    Nenorocitii dra@ului!!! Cum sa trimiti in societate un jeg dinasta? La Centrul de cultura platim sa ne trimitem copiii pt diferite activitati nu sa ii punem in bratele unui dezaxat. Judecatorilor!!! Aveti copii, mame, sotii? De ce nu il duce-ti acasa sa lucreze in folosul vostru? Va meritati imunitatea si pensiile speciale arza-var iadu !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax