Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, arestat preventiv: A sechestrat o tânără şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el

Publicat

Un bărbat de 55 de ani din Alba Iulia a fost arestat preventiv de Judecătoria Alba Iulia, după ce poliţiştii de la Investigaţii Criminale au descoperit că acesta a sechestrat la domiciliul personal o tânără cu probleme psihice şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el. Ioan Mara este cercetat pentru viol şi lipsire de libertate în mod iegal.

În perioada 16-17.03.2012, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au efectuat cercetări în legătură cu comiterea unor fapte de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol.

Astfel, la data de 16.03.2012, ora 19.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un cetăţean, în legătură cu faptul că la domiciliul unei cunoştinţe a sale din Alba Iulia, este posibil să se afle sechestrată o tânără.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la adresa respectivă, unde l-au identificat pe Ioan Mara, de 55 de ani, din Alba Iulia, precum şi o tânără în vârstă de 25 de ani, din judeţul Alba.

Cu ocazia intervenţiei poliţiştilor, tânăra a reclamat faptul că a fost ameninţată ce către Mara şi constrânsă să întreţină cu el raporturi sexuale.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că, la data de 16.03.2012. tânăra, care suferă de afecţiuni psihice, a fost invitată la o cafea în locuinţa lui Ioan Mara unde a rămas până la intervenţia poliţiştilor, timp în care acesta a ameninţat-o şi a supus-o la perversiuni sexuale.

La data de 17.03.2012, Ioan Mara a fost reţinut şi prezentat Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, instanţa emiţând pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Datorită faptului că victima suferă de afecţiuni psihice, împreună cu reprezentanţii Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia, a fost luată măsura internării acesteia la un spital de psihiatrie, unde urmează să-i fie acordată asistenţă psihologică de specialitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax