Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, arestat preventiv în ziua de Ajun, după ce și-a bătut fosta soție. Femeia a ajuns la spital

Publicat

politie noaptea

Un bărbat a arestat preventiv în ziua de Ajun a Crăciunului, după ce în data de 23 decembrie 2022 și-a bătut fosta soție, deși avea interdicția de a se mai apropia de aceasta.

În data de 24 decembrie, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea procurorilor de a-l plasa pe bărbat în arest preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul a cerut să fie plasat în arest la domiciliu, dar judecătorii au respins cererea.

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 decembrie 2022, în jurul orei 23:30, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 35 de ani, din Alba Iulia, a fost agresată de către fostul soț.

CITEȘTE ȘI: O femeie din Alba Iulia a ajuns la spital după ce a fost bătută de fostul soț. Bărbatul, REȚINUT de polițiști

Din primele cercetări efectuat de polițiști, a rezultat că în jurul orei 23:20, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, din Alba Iulia, s-ar fi deplasat la locuința fostei sale soții și ar fi agresat-o, provocându-i leziuni în zona capului și a unui braț. Femeia a fost transportată la spital și a rămas internată.

Bărbatul avea interdicția de a se apropia de fosta sa soție, stabilită printr-un ordin de protecție emis de instanța de judecată.

După săvârșirea faptei, bărbatul a părăsit locuința femeii, fiind ulterior depistat și reținut de polițiști.

Față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax