Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, reținut de polițiști pentru evadare. A părăsit domiciulul unde se afla în arest preventiv

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia fost reținut de polițiști după ar fi părăsit locația unde executa măsura preventivă a arestului la domiciliu. Bărbatul este cercetat pentru evadare.

La data de 30 iulie 2021, polițiștii de Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 31 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat pentru evadare.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 29 iulie 2021, bărbatul ar fi părăsit imobilul la care s-a stabilit executarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, fără permisiunea organului judiciar.

Față de acesta, polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare și au sesizat instanța de judecată, în vederea dispunerii măsurilor legale.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax