Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Alba Iulia, ARESTAT PREVENTIV, pentru încălcarea măsurii de control judiciar şi neprezentarea la sediul poliţiei

Publicat

sediul IPJ Alba

IPJ Alba masini noi autospeciale Un bărbat de 44 de ani din Alba Iulia a încălcat măsura preventivă a controlului judiciar şi a obligaţiei de se prezenta la poliţie. Luni, Tribunalul Alba a dispus faţă de inculpat înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar cu măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Serviciul de Investigaţii Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba a sesizat Tribunalul Alba cu privire la încălcarea cu rea-credinţă de către Iulius F., de 44 de ani, din municipiul Alba Iulia, a măsurii preventive a controlului judiciar şi a obligaţiei de a se prezenta, la organul de poliţie desemnat cu supravegherea.

În cursul zilei de luni, Tribunalul Alba a dispus faţă de inculpat înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar cu măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax