Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, cercetat pentru violarea vieții private. A fotografiat în interiorul a două locuințe, pe timp de noapte

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat pentru violarea vieții private. Se pare că, pe timp de noapte, ar fi fotografiat, fără drept, în interiorul unor locuințe din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 februarie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat un bărbat de 46 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de săvârșire unei infracțiuni de violare a vieții private.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în cursul lunii ianuarie 2022, pe timp de noapte, ar fi fotografiat în interiorul a două locuințe din Alba Iulia.

Pentru documentarea activității infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, polițiștii din Alba Iulia i-au percheziționat bărbatului locuința.

Cercetările sunt continuate.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax