Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Alba Iulia, cercetat pentru violenţe, după ce şi-a agresat concubina şi o altă persoană. A fost reţinut de poliţişti, iar instanţa l-a eliberat

Publicat

tineri

Un bărbat din Alba Iulia a fost reţinut şi prezentat, vineri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru 29 zile după ce acesta a agresat şi ameninţat mai multe persoane. Bărbatul a fost pus în stare de libertate cu interdicţia de a nu părăsi oraşul şi de a nu se apropia de părţile vătămate.

Potrivit IPJ Alba, în data de 24 august, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reuşit documentarea activităţii infracţionale a lui V.N., de 35 de ani, din municipiul Alba Iulia în sarcina căruia s-a reţinut faptul că, în perioada 09 iulie -20 august, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a ameninţat-o în repetate rânduri cu moartea şi a agresat-o fizic pe fosta sa concubină (o femeie în vârstă de 44 de ani din Alba Iulia), i-a spart geamurile apartamentului şi i-a distrus zarul uşii de acces în locuinţă.
Poliţiştii au stabilit de asemenea că, în data de 6 august, în jurul orelor 22.00, în timp ce se afla în faţa unui local public din Alba Iulia, bărbatul l-a agresat pe T.F., de 30 de ani, cauzându-i leziuni corporale care necesită pentru vindecare 50-55 zile de îngrijiri medicale, motivul fiind acela că victima ar avea o relaţie cu fosta sa concubină.
V.N. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar, în cursul zilei de vineri, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru 29 zile, pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.
Parchetul l-a prezentat pe inculpat instanţei de judecată, care a dispus faţă de acesta interdicţia de a părăsi municipiul Alba Iulia şi interdicţia de a se apropia de părţile vătămate sau de membrii familiilor acestora, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 25 august.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax