Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, cercetat sub control judiciar, pentru violență în familie și distrugere. Ce a făcut

Publicat

Un bărbat de 50 de ani din Alba Iulia este cercetat sub control judiciar pentru încălcarea ordinului de protecție, distrugere, amenințare și violență în familie. Inițial, a fost reținut de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 17 iunie, polițiștii din Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 50 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit că a încălcat ordinul de protecție precum și de faptul că și-ar fi amenințat și agresat membrii familiei.

A încălcat ordinul de protecție provizoriu, s-ar fi deplasat la locuința mamei sale și ar fi spart geamul de la ușa de intrare, după care ar fi amenințat o femeie care locuiește la aceeași adresă.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat și faptul că, anterior, bărbatul și-ar fi agresat tatăl.

Sâmbătă, 18 iunie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, distrugere, amenințare și violență în familie.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax