Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, condamnat la închisoare după ce a violat o minoră de 12 ani. Ce pedeapsă au decis magistrații

Publicat

tribunal-justitie-decizie-instanta-e

Un bărbat din Alba Iulia a fost condamnat la închisoare cu executare, pentru viol, după ce a întreținut un act sexual cu o minoră de 12 ani. În data de 8 septembrie 2022, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dat o primă sentință, însă aceasta a fost atacată în apel, la Curtea de Apel Alba Iulia. 

În data de 28 septembrie 2022, dosarul a fost înregistrat pe rolul instanței superioare, iar un prim termen de judecată va avea loc în data 29 noiembrie 2022.

Fapta pentru care bărbatul a fost judecat și condamnat:

”În data de 26.01.2021 inculpatul  a întreținut un raport sexual normal cu (victima) în vârstă de 12 ani, pe un teren viran din apropierea zonei industriale a Municipiului Alba Iulia, profitând de imposibilitatea acesteia de a exprima un consimțământ valabil deoarece, în contextul vârstei mentale şi neurologice, nu prezenta discernământ”, au precizat pentru alba24.ro, reprezentații Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Decizie în primă instanță

Magistrații Judecătoriei Alba Iulia au decis în data de 8 septembrie condamnarea bărbatului la 3 ani și o lună de închisoare pentru viol și plata a 1000 de lei cu titlul daune morale.

Decizia fost atacată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax