Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, condamnat la închisoare după ce și-a agresat sexual fetița. Fata a povestit bunicii tot ce s-a întâmplat

Publicat

agresiune fetita

Un proces pe rolul a doua instanțe de judecată din Alba Iulia scoate la suprafață un caz șocant, în care un bărbat și-a agresat sexual fetiția de doar 9 ani. La mai bine de doi ani de la comiterea faptei, judecătorii l-au condamnat la închisoare cu executare, pe bărbat, însă acesta a făcut apel. 

Magistrații din prima instanță de judecată au scos în evidență, curajul fetei de a-și înfrunta tatăl și de a spune ce a pățit.

Faptele s-au petrecut într-o locuință din Alba Iulia, în anul 2020. Fetița este copilul rezultat dintr-o relație de concubinaj a tatălui cu o femeie. Însă, bunica minorei a reușit să obțină custodia fetei.

Agresiunea sexuală s-a petrecut chiar în locuința bunicii.

Mai exact, la un moment dat, potrivit surselor juridice alba24.ro, tatăl a venit în vizită la fata iar bunica a plecat la cumpărături.

Atunci tatăl a agresat-o pe minoră, ar fi atins-o în diferite zone ale corpului, fapt pentru care fata s-a speriat. Când bunica s-a întors, tatăl a plecat, iar minora i-a povestit bunicii ceea ce s-a întâmplat.

Bunica a raportat cazul la poliție, un dosar penal a fost întocmit pe numele bărbatului și mai apoi a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală.

În urma unui proces de aproape doi ani, bărbatul a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare, de magistrații Judecătoriei Alba Iulia. De asemenea, după executarea pedepsei, tatălui îi este interzis să se apropie, sau să o contacteze pe fata timp de cinci ani.

Sentința a fost dată pe 17 martie 2022, dar bărbatul a făcut apel, iar dosarul s-a mutat pe rolul instanței superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia, unde o viitoare ședință de judecată va avea loc în data de 23 mai.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax