Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, cu dosar penal după o plimbare ilegală cu ATV-urile, alături de fiul său de 13 ani

Publicat

ATV

Un bărbat de 40 de ani din Alba Iulia și fiul său de 13 ani au fost prinși de Poliție, la Șeușa, în timp ce se plimbau pe ATV-uri. Oamenii legii au deschis dosare penale pentru conducere fără permis și încredințarea autovehiculului pentru conducere ilegală. În plus, având în vedere că bărbatul nu au putut justifica prezența pe stradă, a fost amendat.

Potrivit IPJ Alba, marți, în jurul orei ora 18.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Șeușa, au oprit, pentru control, două ATV-uri.

Unul dintre autovehicule era condus de un bărbat de 40 de ani, din municipiul Alba Iulia, iar cel de-al doilea, care nu era înmatriculat în circulație, de către fiul său, în vârstă de 13 ani.

Polițiștii au constatat că bărbatul îi încredințase fiului său ATV-ul, pentru a fi condus pe drumurile publice, precum și faptul că nu erau respectate prevederile legale impuse de starea de urgență, acesta neputând justifica, în nici un fel, prezența pe stradă, motiv pentru care a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu deține permis de conducere, pentru a fi condus pe drumurile publice.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax