Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Alba Iulia, dat în urmărire naţională pentru TÂLHĂRIE, prins de poliţişti. I-a agresat pe doi albaiulieni, în propria lor casă

Publicat

arestatUn bărbat de 39 de ani care era dat în urmărire naţională din aprilie, pentru tâlhărie, a fost prins de poliţişti. Acesta a intrat într-o casă din Alba Iulia, de unde intenţiona să fure bunuri, dar a fost surprins de proprietari, aşa că i-a îmbrâncit, ca să poată scăpa.

Potrivit IPJ Alba poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au pus în executare mandatul de arestare preventivă, emis la data de 22 aprilie 2016 de către Judecătoria Alba Iulia faţă de C.C.V., de 39 de ani, din Alba Iulia.

Acesta era dat în urmărire la nivel naţional, pentru comiterea în luna aprilie 2016 a unei infracțiuni de tâlhărie asupra unui cetățean din municipiul Alba Iulia şi este cercetat şi în alte dosare penale, privind infracțiuni de furt calificat.

La data de 23 iunie, bărbatul a fost depistat şi reţinut de către poliţiştii din Zlatna, pe raza acestui oraş şi ulterior predat unei escorte din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

C.C.V. a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax