Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Alba Iulia, protagonistul a două scandaluri în două ore. S-a ales cu o bătaie de la „partenerul” de pahar și amendă de la jandarmi

Publicat

jandarmi În mai puţin de două ore, un bărbat din Alba Iulia a provocat şi a participat la două scandaluri cu aceeaşi persoană. Ambii scandalagii au fost amendați de jandarmi cu câte 200 de lei.

Primul incident a fost semnalat miercuri seara, la ora 19.00 de V.K. (31 de ani), din Alba Iulia, care a apelat 112 şi a solicitat ajutor deoarece fusese bătut de o altă persoană. Bărbatul a fost găsit pe strada Gheorghe Şincai, era în avansată stare de ebrietate şi prezenta urme de lovituri la nivelul capului.

 A fost condus la UPU Alba Iulia pentru a primi îngrijiri medicale, iar pe drum a relatat jandarmilor că loviturile i-au fost aplicate de un bărbat pe care îl cunoaşte şi alături de care consumase băuturi alcoolice.

Presupusul agresor a fost identificat ca fiind R.C. (28 de ani) şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal de constatare, urmând ca poliţiştii să continue cercetările în cauză.

În jurul orei 21.00 o femeie a solicitat prin 112 prezenţa jandarmilor pe strada Craivei din Alba Iulia deoarece doi bărbaţi se certau, se îmbrânceau şi se ameninţau reciproc cu acte de violenţă. Jandarmii au acţionat pentru aplanarea conflictului după care au trecut la verificarea împrejurărilor în care acesta a apărut.

A reieşit astfel că, după ce a plecat de la spital, V.K. a continuat să consume alcool, iar la ora 21.00 l-a întâlnit pe cel pe care, cu două ore în urmă, l-a indicat că-l agresase. Pornind de la neînţelegerile mai vechi, amplificate de faptul că ambii prezentau semne a unui consum excesiv de alcool, între cei doi a izbucnit un scandal şi fără intervenţia oportună a echipajului de jandarmerie s-ar fi putut ajunge din nou la apariţia unor fapte de natură penală.

Au fost îndrumaţi să se îndrepte spre casă, li s-a făcut recomandarea să evite alte incidente şi au fost sancţionaţi cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax