Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Alba Iulia, REȚINUT de Poliție. Și-a bătut prietena și a încălcat ordinul de protecție

Publicat

catuse, arestat

Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de Poliție, după ce a încălcat ordinul provizoriu de protecție care îl obliga să nu se apropie de prietena sa.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 41 de ani, din Alba Iulia, în legătură cu care polițiștii au constatat că nu a respectat prevederile ordinului provizoriu de protecție care fusese emis pe numele său, cu o zi în urmă, ca urmare a faptului că-și agresase concubina.

Bărbatul a încălcat interdicția de a nu se apropia de femeie la o distanță mai mică de 200 de metri. Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal, pentru nerespectarea măsurilor privind ordinul de protecție provizoriu, care a fost reunit cu cel întocmit, cu o zi în urmă, pentru violență în familie.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax