Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști. A condus un autoturism neînmatriculat, având permisul suspendat

Publicat

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere. 

Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 octombrie 2022, în jurul orei 17,50, poliţiştii rutieri, din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au depistat un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe DN1, în municipiul Alba Iulia, cu autorizația de circulație provizorie expirată din data de 1 septembrie 2022.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constat că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce, din 22 octombrie 2022, pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Față de conducătorul auto, cercetările  sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax