Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, reținut de polițiști. A încălcat ordinul de protecție, s-a apropiat de fosta concubină și ar fi agresat-o

Publicat

Un bărbat de 44 de ani din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție, s-a apropiat de fosta concubină și ar fi agresat-o.

Potrivit IPJ Alba, la data de 27 februarie 2024, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 21 februarie 2024, ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție, emis de Judecătoria Alba Iulia și s-ar fi apropiat de fosta sa concubină, iar pe fondul discuțiilor contradictorii pe care le-ar fi avut cu aceasta, ar fi agresat-o, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare femeia ar avea nevoie, potrivit concluziilor medico-legale, de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de miercuri, 28 februarie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax