Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști. A provocat un scandal și l-a agresat pe un concetățean

Publicat

bataie

Poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat din municipiu, ce ar fi provocat un scandal şi l-ar fi ameninţat şi agresat pe un concetăţean. Va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, ce este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni de lovire, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada 22 februarie – 5 martie, l-ar fi ameninţat şi agresat, de mai multe ori, pe un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, iar în dimineaţa zilei de 5 martie, în timp ce se afla pe strada Vasile Goldiş din Alba Iulia, l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele şi ar fi încercat să îl lovească şi cu un cuţit.

Poliţiştii l-au reţinut pe agresor, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de marți, 6 martie, îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax