Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, reținut de polițiști pentru că a luat legătura cu persoanele implicate într-un dosar în care era inculpat

Publicat

Un bărbat de 32 de ani din Alba Iulia a fost identificat și reținut, în data de 23 noiembrie 2021, de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba. Acesta este acuzat că a luat legătura cu alte persoane implicate într-un dosar în care era inculpat. 

Judecătoria Aiud a a emis un mandat de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

În urma sesizării organelor de supraveghere judiciară, pe numele acestuia, inițial posesor al unui mandat de arestare la domiciuliu, a fost emis încă un mandat de arestare preventivă ca urmare a încălcării obligațiilor de a nu comunica, direct sau indirect, cu coinculpații, persoanele vătămate și martorii relevanți, fiind cercetat pentru distrugere.

Acesta a fost reținut și dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Sursă: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax