Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, REȚINUT după ce a refuzat testul pentru alcool, în trafic

Publicat

Un bărbat de 35 de ani din Alba Iulia a fost reținut după ce a refuzat testarea pentru alcool și recoltarea probelor biologice. Conducea un autoturism și, potrivit poliției, emana miros de alcool.

Vineri, 22 aprilie, în jurul orei 7.45, în timp ce acționau pe B-dul Republicii din municipiul Alba Iulia, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din municipiu.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, refuzând totodată și prelevarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii au luat față de el măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Ulterior, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus cercetarea sa sub măsura preventivă a controlului judiciar.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax