Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, reținut după ce s-a dat drept polițist. Este acuzat și de furt, lipsire de libertate și infracțiuni auto

Publicat

Bărbat din Alba Iulia, reținut după ce s-a dat drept polițist: Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au reținut, pentru 24 de ore,un bărbat de 37 de ani, din municipiul Alba Iulia. 

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, furt, uzurparea de calități oficiale și lipsire de libertate în mod ilegal.

Din cercetări a rezultat că, în seara zilei de 3 septembrie, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, bărbatul ar fi condus un autoturism neînmatriculat, pe care ar fi aplicat plăcuțele de înmatriculare atribuite unui alt autoturism, până în comuna Ighiu, județul Alba.

Acolo, s-ar fi legitimat în fața a două persoane ca fiind polițist și le-ar fi cerut să urce în autoturism pentru a fi conduse la sediul poliției.

Uneia dintre persoane i-ar fi cerut telefonul mobil, fără ca ulterior să-l mai restituie.

În vederea documentării activității infracționale a bărbatului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, locuința acestuia a fost percheziționată.

În cursul zilei de ieri, 7 septembrie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, iar ulterior în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv.

Cercetările sunt continuate, pentru a fi stabilite toate împrejurările în care ar fi fost săvârșite aceste fapte.

Sursă: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate