Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, REȚINUT pentru agresiune sexuală. Ce a păţit o femeie, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au identificat și reținut un bărbat care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 iulie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, sprijiniți de polițiștii Biroului de Ordine Publică și Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au identificat și reținut, pentru de 24 de ore, un bărbat de 31 ani, din Alba Iulia, care este bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 6 iulie 2021, în jurul orei 12:30, în timp ce se afla pe o stradă din Alba Iulia, ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra unei femei, de 35 ani, pe care, împotriva voinței ei, ar fi luat-o în brațe și ar fi atins-o în zona intimă.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 22 iulie, reținutul să fie prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax