Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Alba Iulia, REŢINUT pentru înşelăciune. I-a luat 4.500 de lei unui cetăţean din Blaj pe montarea unei centrale termice şi a dispărut cu banii

Publicat

arestat, catuse Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Alba Iulia a fost reţinut de poliţiştii din Blaj, după ce a folosit o identitate falsă şi l-a înşelat pe un cetățean din Blaj cu suma de 4.500 de lei, promiţând că-i va monta o instalaţie de încălzire. A fost prins la Sibiu.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 12 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale din IPJ Sibiu, l-ai identificat şi reţinut, pe raza municipiului Sibiu, pe I.L., de 39 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune.

În 29 august, declinându-şi o identitate falsă şi atribuindu-şi calitatea falsă de reprezentant al unui furnizor de servicii în domeniul instalaţiilor, l-a determinat pe un cetăţean din Blaj să-i dea suma de 4.500 de lei, reprezentând avansul pentru o lucrare de instalare a unor sisteme de încălzire la un imobil.

Ulterior, bărbatul nu s-a mai prezentat să execute lucrarea şi a refuzat orice contact cu victima infracțiunii.

I.L., cunoscut cu antecedente penale şi cercetat şi în alte dosare penale pentru fapte de înşelăciune, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax