Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, trimis în judecată după ce a luat un topor în mână și s-a îndreptat către casa părinților. Ce a făcut

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia a fost trimis în judecată pentru violență în familie, dar și pentru nerespectarea ordinelor de protecție, după ce și-a amenințat sora cu moartea și a distrus cu toporul, ușa de termopan de la casa părinților. 

Faptele s-au petrecut în luna iunie a anului 2022, iar dosarul înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, în data de 3 octombrie.

În actul de sesizare ”s-a reţinut în esenţă că inculpatul în data de 17.06.2022, în jurul orei 15.30 a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa prin sentința civilă  de către Judecătoria Alba Iulia apropiindu-se la mai puțin de 50 de m de sora sa, care se afla în locuința părinților săi totodată distrugând cu un topor geamul de sticlă al ușii termopan de la intrarea în locuința indicată mai sus și a amenințat-o cu moartea pe sora sa, iar în cursul lunii aprilie 2022, l-a agresat fizic pe tatăl său, prin aceea că, l-a prins pe acesta de degetul mare al mâinii drepte și l-a sucit”, se arată în motivarea instanței după ce dosarul a trecut de măsuri și excepții de cameră preliminară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax