Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, ucis în județul Satu Mare. Casa în care stătea a fost incendiată. Un suspect a fost reținut

Publicat

politie, IPJ, masina politie, girofar, politie ziua

Crimă în județul Satu Mare. Un bărbat cu domiciliul în județul Alba a fost înjunghiat în gât de către un alt bărbat, iar casa în care stătea a fost incendiată. 

Totul s-a întâmplat vineri seara, în jurul orei 21.00, în localitatea Vama. Potrivit primelor informații obținute de PresaSM, totul s-a întâmplat într-o zona defavorizată din localitate, denumită ”Peluște”, acolo unde un bărbat, în vârstă de circa 30 de ani l-a ucis pe un alt bărbat, în vârstă de circa 50 de ani.

Din câte se pare, agresorul și-a ucis victima cu un cuțit, aplicându-i o lovitură în zona gâtului. Suspectul a fost reținut de către polițiști, iar cazul a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Suspectul urmează să fie adus în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul infracțiunii de omor.

Din câte se pare, în cauză ar fi reținută și infracțiunea de distrugere prin incendiere, întrucât imobilul în care locuia agresorul ar fi fost distrus prin incendiere.

Potrivit informațiilor PresaSM, suspectul de crimă este un bărbat, în vârstă de circa 30 de ani.

Victima sa este un bărbat, în vârstă de circa 50 de ani, care avea domiciliul în județul Alba. Se pare că ambii indivizi au antecedente penale și erau mari consumatori de alcool.

Corpul se află la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei, medicii legiști urmând să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la decesul bărbatului.

Sursă: PresaSM

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax