Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Alba prins în Bihor în timp ce transporta ilegal lemn, cu o autoutilitară. Poliția a confiscat 6,89 mc de cherestea

Publicat

Un bărbat din comuna Arieșeni a fost amendat după ce polițiștii din Ștei (Bihor) l-au depistat în trafic, la volanul unei autoutilitare cu care transporta ilegal lemn. Poliția a confiscat 6,89 mc de cherestea de rășinoase, în valoare de peste 4.000 de lei, pentru care bărbatul nu a putut prezenta legale.

Potrivit IPJ Bihor, miercuri, la ora 6.25, pe str. 13 Septembrie din localitatea bihoreană Ștei, polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, din comuna Arieșeni, județul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară cu care transporta 6,89 metri cubi de cherestea de rășinoase, fără documente legale de proveniență.

Materialul lemnos, în valoare de 4.402,71 lei, a fost confiscat și predat la Ocolul Silvic Sudrigiu, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010 R, cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax