Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, prins sub influența drogurilor la volan, în Cluj. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Un bărbat din Alba s-a ales cu dosar penal după ce a fost testat în trafic de poliție, la Cluj, iar rezultatele Drugtest au fost pozitive pentru cocaină și canabis.

Potrivit IPJ Cluj, vineri, în jurul orei 21.30, polițiștii au depistat un conducător auto de 35 de ani din județul Alba, aflat sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină și canabis, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea determinării substanțelor consumate.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii din Cluj au acționat vineri, în cascadă, pe DN1C E576 / DN VOCE – centură, pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool și substanțe psihoactive. Acțiunile vor continua în acest sfârșit de săptămână.

foto: IPJ Cluj (rol ilustrativ)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax