Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Alba, rănit în ACCIDENT rutier pe DN68, lângă Haţeg. Două maşini s-au lovit, după o depăşire

Publicat

politie

Un bărbat din Cugir a fost rănit într-un accident rutier petrecut marţi pe DN68, lângă Haţeg. Se afla într-o autoutilitară ce a fost lovită de o maşină ce a intrat pe contrasens. În urma impactului, a mai fost rănit grav alt bărbat şi o tânără de 33 de ani.

Potrivit IPJ Hunedoara, marţi, 22 mai, în jurul orei 10.00, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Rîu de Mori, în timp ce conducea un autoturism pe DN 68, în afara localităţii Păclișa, din direcţia Hațeg – Caransebeș, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr  de 29 ani, din comuna Rîu de Mori.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 45 de ani şi rănirea ușoară a unei pasagere în vârstă de 33 de ani, din comuna Rîu de Mori, din autoturismul condus de acesta, şi a unui bărbat de 38 de ani, din orașul Cugir, judeţul Alba, pasager în autoutilitară.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit Centrului InfoTrafic –IGPR, accidentul s-a petrecut pe raza localităţii Toteşti. În jurul orei 11.00, traficul rutier se desfăşura pe un fir, alternativ în ambele sensuri, dirijat de poliţişti.

Pentru o circulaţie rutieră în siguranţă, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule prudent, să nu efectueze depăşiri riscante, să îşi păstreze răbdarea pe tronsoanele aglomerate, să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic şi să menţină în mers o distanţă suficient de mare, pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax