Connect with us
Publicitate

BLAJ

Bărbat din ALBA, reținut de Poliție, după ce a fost prins fără permis la volanul unei mașini închiriate

Publicat

Un bărbat din comuna Jidvei a fost reținut de polițiști, fiind acuzat de comiterea a două infracțiuni. A fost prins fără permis la volanul unei mașini pe care ar fi închiriat-o declarând în fals că avea dreptul de a conduce.

Potrivit IPJ Alba, joi, 12 ianuarie, polițiștii rutieri din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 33 de ani, din comuna Jidvei, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Acesta a fost depistat, în 7 ianuarie, seara, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Bălcaciu, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus era închiriat, iar pentru a-l închiria bărbatul ar fi declarat, în mod fals, că deține permis de conducere.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax