Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, reținut de Poliție după ce și-a amenințat cu moartea un vecin și i-a distrus poarta

Publicat

Un bărbat din comuna Gârbova a fost reținut de Poliție în urma unui scandal pe care l-a provocat în localitate. A distrus poarta unei gospodării și l-a amenințat pe proprietar cu moartea.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 11 februarie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 41 de ani, din comuna Gârbova, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și amenințare.

Sâmbătă după-amiaza, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi deplasat la locuința unui concetățean, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței acestuia, ar fi distrus poarta și ușa de acces în pivnița casei și l-ar fi amenințat cu moartea.

Bărbatul reținut a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Alba, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax