Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, reținut de Poliție după ce și-a amenințat partenera cu moartea. I-ar fi înfășurat un cearceaf în jurul gâtului

Publicat

politie, IPJ, masina politie, girofar, politie ziua

Un bărbat din Balomiru de Câmp a fost reținut de polițiști după ce și-a agresat partenera și a amenințat-o cu moartea, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

La data de 12 iulie 2020, în jurul orei 22,00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au intervenit la o locuință din Balomiru de Câmp unde o femeie de 50 de ani a sesizat că a fost agresată de partener.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul, în vârstă de 44 de ani, ar fi agresat-o pe concubina sa, ar fi lovit-o de mai multe ori cu pumnul în zona capului și a spatelui și i-ar fi înfășurat un cearceaf în zona gâtului, amenințând-o cu moartea.

Față de bărbat a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore.

De asemenea, a fost aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării acestuia a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție.

Sursă: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax