Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, reținut de polițiști. A condus un moped neînmatriculat, băut și fără să dețină permis

Publicat

Arhivă foto

Un bărbat de 31 de ani din Ohaba a fost reținut de politiști duminică, 17 septembrie, după ce a fost prins conducând un moped fără să dețină permis de conducere. Mai mult, bărbatul se afla sub influența alcoolului, iar mopedul avea numere de înmatriculare false.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Blaj au depistat un bărbat, de 31 de ani, din comuna Ohaba, care conducea un moped, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării bărbatului, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul pe care îl conducea era radiat din circulație, având montată o plăcuță de înmatriculare falsă.

„Pe numele bărbatului, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Față de bărbat, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de luni, 18 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax