Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, reținut de polițiștii din Sibiu. Este suspectat de două furturi

Publicat

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Gârbova, judeţul Alba, a fost reţinut miercuri de poliţiştii din Miercurea Sibiului, fiind bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat.

În fapt, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Miercurea Sibiului au reuşit identificarea bărbatului care la data de 26 august 2022 şi respectiv 27 august 2022, ar fi pătruns în curtea unui imobil din localitatea Dobârca, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (telefon mobil, boxă audio, butelie de aragaz).

La data de 14 septembrie, în urma probatoriului administrat, împotriva bărbatului s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat (2 fapte), în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Sibiu.

Bărbatul va fi prezentat joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sălişte cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările în acest dosar continuă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax