Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, reținut pentru 10 furturi. Ar fi spart locuințe și garaje, de unde ar fi furat tot ce i-a căzut în mână

Publicat

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 36 de ani, din comuna Unirea, județul Alba, care este bănuit de săvârșirea unui număr de 10 infracțiuni de furt calificat.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Alba, în perioada februarie – octombrie 2022, acesta ar fi pătruns, prin efracție, în locuințe și garaje de pe raza localităților Unirea și Ocna Mureș și ar fi sustras produse electronice, scule electrice și alte bunuri, a căror valoare totală a fost estimată la 15.000 de lei.

O parte a prejudiciului a fost recuperat și restituit păgubiților.

Pentru documentarea activității infracționale a bărbatului, polițiștii secției de poliție rurală au fost sprijiniți de polițiști din cadrul Poliției Orașului Ocna Mureș.

În cursul zilei de azi, 30 noiembrie, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax