Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, suspect de furturi de bani din spitalele din Cluj-Napoca. A fost reținut de polițiști

Publicat

portmoneu furt

Polițiștii din cadrul poliției municipiului Cluj – Napoca – Biroul pentru Centrul Universitar și Secția 6 Poliție, au identificat și ulterior dispus reținerea unui bărbat de 36 de ani, din municipiul Sebeș, județul Alba.

Acesta este cercetat pentru comiterea mai multor furturi de bani și carduri bancare din interiorul unor unități spitalicești, aparținând personalului medical.

În fapt, în perioada 24 mai – 11 iunie a.c., bărbatul ar fi săvârșit 6 acte materiale, sustrăgând portmonee care conțineau sume cuprinse între 100 de lei și 3.180 de lei, dar și carduri sau alte documente personale care aparțineau cadrelor medicale.

Pentru comiterea infracțiunilor, bărbatul ar fi pătruns în unități medicale situate în municipiul Cluj-Napoca, folosindu-se de o mască medicală.

De asemenea, în cadrul cercetărilor efectuate de polițiști s-a constatat că bărbatul a încălcat o sancțiune penală dispusă de instanță, respectiv interdicția de a se afla în municipiul Cluj-Napoca, în perioada 30.03.2020-12.05.2025.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis o ordonanță de reținere pe numele bărbatului, fiind condus și predat reprezentanților Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Mureș, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților, în vederea dispunerii unei alte măsuri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în formă continuată și neexecutarea sancțiunilor penale în formă continuată.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Alba – Poliția orașului Ocna-Mureș.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax