Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, trimis în judecată după ce a încercat să profite de o femeie. Coșmarul pe care l-a trăit tânăra, într-o noapte

Publicat

politie mascati

Un bărbat care locuiește fără forme legale în Abrud, a fost recent trimis în judecată pentru tentativă de viol, după o faptă comisă în urmă cu un an. 

Este vorba despre o faptă petrecută în noaptea de 10 spre 11 iulie 2022, când acesta ar fi încercat să violeze o femeie cu care se întorcea de la o petrecere. 

Un an mai târziu, în data de 13 iulie dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Câmpeni. 

Mai exact magistrații au admis începerea judecății.

Faptele pentru care bărbatul a fost cercetat iar apoi trimis în judecată au fost detaliate la momentul reținerii de polițiștii IPJ Alba și de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni.

Potrivit procurorilor, bărbatul se întorcea de la o petrecere, alături de o femeie. La un moment dat, în timp ce conducea, bărbatul a fi intrat cu mașina pe un drum secundar și a obligat-o pe femeie să se dezbrace pentru a întreține raporturi sexuale.

Femeia s-a dezbrăcat, dar la un moment dat a reușit să iasă din mașină și să fugă înspre o pădure. În zonă a găsit un grajd, în care s-a ascuns pe timpul nopții.

A doua zi femeia a văzut un bărbat care era prin zonă și a cerut ajutorul. Acesta a alertat autoritățile, care au venit și au preluat-o pe femeie, apoi au început o anchetă.

În urma anchetei autoritățile au cerut arestarea preventivă pe numele lui I. A.H. pentru o perioada de 30 de zile, pentru tentativă de viol. În data de 12 iulie 2022, magistrații Judecătoriei Câmpeni au admis cererea procurorilor.

Potrivit IPJ Alba, ”la data de 11 iulie 2022, polițiștii din Abrud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol, față de un bărbat de 42 de ani, din comuna Buceș, județul Hunedoara, care locuiește fără forme legale în Abrud.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 10 iulie, în contextul în care s-a oferit să o ducă acasă, de la o petrecere, pe o tânără de 31 de ani, din comuna Roșia Montană, ar fi oprit autoturismul pe marginea unei străzi din Abrud și i-ar fi propus să întrețină relații sexuale.

Fiind refuzat, bărbatul ar fi agresat-o și ar fi determinat-o să se dezbrace. Tânăra a reușit să iasă din autoturism și să se ascundă într-un adăpost de animale unde a rămas până în dimineața zilei de 11 iulie, când a fost găsită de polițiștii, aceștia fiind sesizați de doi cetățeni, care i-a găsit hainele și telefonul mobil, pe marginea drumului și au auzit-o strigând după ajutor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax