Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, trimis în judecată după ce a pariat on line banii de pe un card care nu îi aparținea. Ce sumă a folosit

Publicat

Un bărbat din Alba care a plătit cu bani de pe un card care nu îi aparținea, la un site de pariuri on-line, a fost trimis în judecată pentru pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, 70 de acte materiale. 

În data de 21 aprilie 2023, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară și va fi judecat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

De asemenea motivarea instanței a devenit publică.

”În actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că inculpatul  în intervalul 17.08.2020 – 23.12.2020, utilizând datele cardului bancar aparținând persoanei vătămate, fără a avea consimțământul acesteia, a reușit efectuarea unui număr de 12 plăți online în valoare de 1370,18 lei, către comerciantul superbet.ro, și a încercat, fără succes, efectuarea către același comerciant a unui număr de alte 58 de plăți, respinse din cauza lipsei de fonduri în contul bancar al victimei.

Situaţia de fapt reţinută prin actul de sesizare a fost dovedită prin următoarele mijloace de probă: declarații persoană vătămată, declaraţii inculpat.

În cauză nu au fost formulate cereri şi excepţii cu privire la legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală şi nu se impun a fi invocate nici din oficiu”, se arată în motivarea instanței.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax