Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, trimis în judecată, după ce a provocat un incendiu. A dat foc la bucătăriei de vară, după o ceartă cu fratele său

Publicat

Un bărbat din Blaj care a incendiat o bucătărie de vară, a fost trimis în judecată. Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. Acesta va fi judecat pentru distrugere. 

Bărbatul în cauză s-a decis să incendieze bucătăria mamei sale, după o certă cu fratele său.

În data de 12 aprilie 2024, magistrații Judecătoriei Blaj au dat undă verde în dosarul de distrugere.

Faptele pentru care bărbatul va ajunge în fața instanței au avut loc în 3 iulie 2020.

Ce s-a întâmplat

Potrivit magistraților, bărbatul a avut o discuție în contradictoriu cu fratele său. Cel din urmă i-ar fi reproșat că are un comportament neadecvat față de mama lor. După discuție fratele a plecat, iar mama a mers în vizită la o vecină.

Rămas singur în bucătăria de vară, bărbatul, nervos după discuția cu fratele său, s-a decis să dea foc încăperii.

A pus mâna pe o sticlă cu benzină și o brichetă.

”Inculpatul a luat o sticlă în care se afla benzină, a intrat în anexa locuinței cu destinație de bucătărie de vară si a turnat benzina din sticlă pe mai multe articole vestimentare care se aflau pe un scaun și apoi a dat foc acelor articole vestimentare si a părăsit anexa locuinței”, au notat magistrații.

Apoi când și-a dat seama că focul se extinde rapid și la restul bucătăriei a plecat din încăpere. A mers la un vecin căruia i-a spus că a dat foc la casă și i-a solicitat să apeleze numărul unic de urgență 112.

La fașa locului au ajuns pompierii care au început să lupte cu flăcările.

Pompierii ”au constatat că incendiul se manifesta cu violență și degajări mari de fum de la bucătărie pe o suprafață de aproximativ 20 mp, procedând la lichidarea acestuia”, au mai notat magistrații.

La mai bine de trei ani de la fapta sa, magistrații s-au decis să îl trimită în judecată. Drept urmare, bărbatul va fi judecat pentru distrugere, la Judecătoria Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax