Connect with us
Publicitate

BLAJ

Bărbat din Alba, trimis în judecată după ce și-a amenințat fratele cu moartea. De la ce a pornit scandalul

Publicat

Un bărbat din Alba a fost recent trimis în judecată pentru amenințare. Dosarul a trecut în data de 21 decembrie 2023, de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Blaj. 

Motivarea instanței a fost făcută publică, iar în ea apare motivul de la care a pornit scandalul. 

În linii mari, fapta pentru care bărbatul va fi judecat a avut loc în data de 3 septembrie 2022. Acesta locuiește alături de mama sa, iar între el și fratele său există un conflict mai vechi, legat de moștenire și îngrijirea mamei.

În ziua respectivă, fratele acestuia a mers până la locuința mamei pentru a-i duce mai multe produse. Atunci acesta i-a spus fratelui să îli lege câinele deoarece mai are de adus câteva lucruri.

 Inculpatul care se afla și sub influența alcoolului s-a enervat, a început să îi adreseze persoanei vătămate injurii și l-a amenințat, spunându-i „te omor, îţi dau în cap”. Bărbatul  a ieșit din curte, a intrat în autoturismul său și a apelat organele de poliție prin SNUAU 112. În continuare, inculpatul, având în mână o bâtă, s-a dus după el, a introdus bâta pe geamul deschis de la portieră și a repetat aceleași amenințări, respectiv, „ te omor, îţi dau în cap”, se arată în motivarea instanței.

După ce oamenii legii au ajuns la fața locului, bărbatul care și-a amenințat fratele s-a ales cu dosar penal. Recent a fost trimis în judecată, iar dosarul se va judeca pe rolul Judecătoriei Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax