Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, trimis în judecată după ce și-a bătut porcul cu o țeavă de metal. Ce pedeapsă riscă pentru rănirea animalului

Publicat

porci

Un bărbat de 66 de ani din județul Alba a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru rănirea sau schingiuirea animalelor.

Faptele pentru care bărbatul a fost trimis în judecată s-au petrecut în urmă cu un an, în data de 2 iunie 2020, iar dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia pe data de 14 iunie 2021.

Potrivit procurorilor, ”în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Ghirbom, inculpatul a lovit un porc alb, peste spate, în mod repetat, timp de câteva minute, folosindu-se în acest scop de un obiect dur, alungit, de tipul unei țevi metalice sau bâtă din lemn”, au transmis aceștia pentru alba24.ro.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Bărbatul are antecedente penale, au mai transmis procurorii. Pentru fapta sa de violență față de un animal bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la trei luni la un an, sau amendă penală.

sursă foto: arhiva alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax