Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, trimis în judecată după ce și-a bătut prietenul de pahar și l-a lăsat inconștient, într-o baltă de sânge

Publicat

bataie

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată pentru vătămare corporală, după ce a bătut un alt bărbat până l-a lasat într-o baltă de sânge și inconștient. 

Fapta s-a petrecut în data de 17 august 2021, în comuna Doștat, iar Ilie P. a fost trimis în judecată în data de 20 ianuarie 2022 și dosarul a trecut de camera preliminată pe 3 martie.

Viața bărbatului agresat a fost pusă în pericol, au precizat medicii.

Ce s-a întâmplat

În data de 17 august 2021, victima, un bărbat stătea la o terasă din Doștat. La masă și-a făcut apariția și Ilie P. iar cei doi au băut.

La un moment dat, potrivit motivării instanței, pe fondul unor discuții contradictorii, Ilie a început să îl lovească pe prietenul sau de pahar.

I-a ”aplicat mai multe lovituri de pumni persoanei vătămate care, a căzut jos, unde inculpatul și-a continuat agresiunea, lovindu-l cu picioarele și pumnii în zona capului cât și cu o sticlă de bere în cap, persoana vătămată rămânând la pământ în stare de inconștiență”, se arată în motivarea instanței.

Femeia de la bar și-a sunat șeful care a sunat la numărul de urgență 112.

Când a ajuns la fața patronul localului ” a observat persoana vătămată, căzută la pământ, plină de sânge, pe față, pe cap și pe haine iar inculpatul stătea la o masă.

Astfel, martorul a întrebat pe inculpat ce s-a întâmplat, acesta a răspuns că „ îi dau”, „îl omor”, la care, martorul a mers la persoana vătămată, a ridicat-o de jos, a spălat-o și a așteptat salvarea”, se arată în motivarea instanței.

Bărbatul bătut a avut nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale, se mai arată în motivare.

Dosarul va fi judecat pe rolul Judecătoriei Sebeș, însă nu a primit un prim termen de judecată.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax